Available Wed
Skal senest bestilles tirsdag. Kan kun bestilles til afhentning onsdag og skal afhentes senest kl. 18.00
Onsdagsmenu 28 stk.
Læs på hjemmesiden hvad ugens onsdagsmenu indeholder.
Available Mon, Tue, Sun
God Karma Special -20%
34 stk. // før 505,- nu 404,-
– Karma Style maki mono (4 stk.)
– Cloudy Rainbow (8 stk.)
– Karma Crunch (8 stk.)
– Spicy Tun (4 stk.)
– Forrest Bite (4 stk.)
– Flammegrillet Laks (2 stk.)
– Yellowfin Tun (2 stk.)
– Sød reje nigiri (2 stk.)
TUN TACOS
Sprøde majs tortillas med tuntatar, friske jalapeños og ørredrogn.

2 STK. JOMFRUHUMMERRULLER
Serveres med hummercreme.

EDAMAMEBØNNER MED SRIRACHASMØR
Toppet med spicy sesam og purløg.
Serveres med citron og lime.
Sig til, hvis du ønsker uden Srirachasmør.
Kan også fås vegansk.
Available Every day between 15:00 - 22:00
CHICKEN BITES
Tomatmarinede kyllingelår i tempura.
Serveres med kryddermarinade, sesamcreme og wasabicreme.
SPRØD LAKSESALAT
Tempurarejer toppet med flammegrillet laks,
japansk mayonnaise, ørredrogn, teriyakisirup, spicy sesam og
forårsløg.

TANGSALAT
Salat af blandet tang, agurk, forårsløg og radise. Toppet med
sesam, sprød kataifi og jalapeñomarinade.

TEMPURASALAT
Tempurarejer med spicy skaldyrscreme.
Toppet med karse og spicy sesam.
Kan også fås vegansk.
Available Every day between 15:00 - 22:00
AVOCADOCARPACCIO MED JOMFRUHUMMER
Avocado med flammegrillet jomfruhummer, ørredrogn,
shizoblade og yuzumarinade.
TEMPURAHUMMER 1/1
Tempurahummer vendt i spicy skaldyrscreme. Toppet med
karse og spicy sesam. Serveres med citrussoja.

SASHIMI HERRING PLATE
Sashimi af søde rejer, laks, avocado, silderyg, tun,
jomfruhummer og pocheret saltvandsreje.
Serveres med yuzumarinade og citrussoja.
Serveres med vores hjemmelavede wasabi, syltet gulerod,
to slags ingefær, svampepocheret kombutang samt
hjemmelavede soja.

KAMMUSLING
Kammusling med jalapeñomarinade.
Toppet med vinaigrette af dehydreret tomat, syltet
wasabi og forårsløg samt toppet med wasabi tobiko,
jalapeños og østersurt.

DUET AF LAKS OG TRØFFEL
Laks og trøffelcreme.
Toppet med ørredrogn, forårsløg og citrussoja.

TUNTATAR
Tuntatar med daikon, wasabicreme og wasabi tobiko.
Toppet med purløg og crunch.
Available Every day between 15:00 - 22:00

SIGNATUR SETMENU
Alt på siden er inkluderet i setmenuen.
2-3 personer.
1 x Duet af laks og trøffel
Laks og trøffelcreme. Toppet med ørredrogn,
forårsløg og citrussoja.
1 x Tempurahummer
Tempurahummer vendt i spicy skaldyrscreme. Toppet med
karse og spicy sesam. Serveres med citrussoja.
2 x Pocheret æg
Toppet med ørredrogn, stegt kartoffel, søde rejer,
crunch, purløg, teriyakisirup og karse.
1 x Avocadocarpaccio med jomfruhummer
Avocado med flammegrillet jomfruhummer, ørredrogn,
shizoblade og yuzumarinade.
1 x Kaviar, Karma Selection
25g. Oscietra kaviar. Serveres med rissenbei
og avocadocreme.
6 x Nigiri
2 x Sød reje
2 x Flammegrillet kammusling
2 x Jomfruhummer
Douglas Menu 32 stk
2 x Laks
2 x Tun Tataki
2 x Pocheret reje
2 x Flammegrillet laks
2 x Gunkan med laksetatar
2 x Tsukiji-marineret Yellowfin tun
4 x Karma Crunch
4 x Cloudy Rainbow
4 x Spicy Tuna
4 x Deluxe Sizzling
4 x Kombo Blue Ocean
1 x Citrussoja
Serveres med vores hjemmelavede wasabi, syltet gulerod, to slags
ingefær, svampepocheret kombutang samt hjemmelavede soja.

XO ROLL SETMENU
Alt på siden er inkluderet i setmenuen.
2-3 personer.
4 x Hummer + Kaviar?
Sprød jomfruhummerrulle, forårsløg og shiso. Toppet med
jomfruhummer, gratineret jomfruhummercreme, avocado,
teriyakisirup samt sprøde lotusrodschips og østersurt.
(Tilføj 25g kaviar for +200,-)
Sprød laksesalat
Tempurarejer toppet med flammegrillet laks,
japansk mayonnaise, ørredrogn, teriyakisirup, spicy sesam og
forårsløg.
Tuntatar
Tuntatar med daikon, wasabicreme og wasabi tobiko.
Toppet med purløg og crunch.
8 x Tempura Roll
Tempurareje, avocado, agurk og sesam.
Toppet med tempurasalat, daikon cress, crunch, forårsløg,
skaldyrscreme og chili creme.
Roll Premium Selection 34 stk.
4 x Karma Crunch
4 x Laks & Wasabi
4 x Cloudy Rainbow
4 x Forrest Bite
4 x Deluxe Sizzling
4 x Sizzling Tuna
4 x Crispy Salmon
2 x Spicy Tuna
4 x Karma Style Maki Mono
1 x Gomacreme
1 x Citrussoja
1 x Kryddermarinade
Serveres med vores hjemmelavede wasabi, syltet gulerod,
to slags ingefær, svampepocheret kombutang samt
hjemmelavede soja.

GEISHA SETMENU
Alt på siden er inkluderet i setmenuen.
2 personer.
1 x Tuntatar
Tuntatar med daikon, wasabicreme og wasabi tobiko.
Toppet med purløg og crunch.
1 x Kammusling Sashimi
Kammusling med jalapeñomarinade.
Toppet med vinaigrette af dehydreret tomat, syltet
wasabi og forårsløg samt toppet med wasabi tobiko,
jalapeños og østersurt.
Nigiri Menu 11 stk. (kan også fås uden topping og cremer)
1 x Sød reje
1 x Tun Tataki
1 x Gunkan af agurk med laksetatar
1 x Gunkan af nori med ørredrogn
1 x Pocheret reje
1 x Flammegrillet kammusling
1 x Tsukiji-marineret Yellowfin tun
1 x Avocado
1 x Jomfruhummer
1 x Laks
1 x Citrussoja
Roll Menu 14 stk.
4 x Karma Style Maki Mono
2 x Forrest Bite
2 x Crispy Salmon
2 x Cloudy Rainbow
2 x Spicy Tuna
2 x Kombu Blue Ocean
1 x Gomacreme
Serveres med vores hjemmelavede wasabi, syltet gulerod,
to slags ingefær, svampepocheret kombutang
samt hjemmelavede soja.

LAKSE SETMENU
Alt på siden er inkluderet i setmenuen.
1 person.
1 x Sprød Laksesalat
Tempurarejer toppet med flammegrillet laks,
japansk mayonnaise, ørredrogn, teriyakisirup, spicy sesam og
forårsløg.
1 x Tangsalat
Salat af blandet tang, agurk, forårsløg og radise. Toppet med
sesam, sprød kataifi og jalapeñomarinade
Lakse Menu 14 stk.
1 x Laks
1 x Flammegrillet laks
1 x Gunkan af agurk med laksetatar
1 x Gunkan af nori med ørredrogn
4 x Deluxe Sizzling
4 x Karma Style Maki Mono
2 x Crispy Salmon
1 x Citrussoja
Serveres med vores hjemmelavede wasabi,
syltet gulerod, to slags ingefær, svampepocheret
kombutang samt hjemmelavede soja.

ROLL SETMENU
Alt på siden er inkluderet i setmenuen.
1 person.
1 x Pocheret æg
Toppet med ørredrogn, stegt kartoffel, søde rejer,
crunch, purløg, teriyakisirup og karse.
1 x Tangsalat
Salat af blandet tang, agurk, forårsløg og radise. Toppet med
sesam, sprød kataifi og jalapeñomarinade
Roll Menu 14 stk.
4 x Karma Style Maki Mono
2 x Forrest Bite
2 x Crispy Salmon
2 x Cloudy Rainbow
2 x Spicy Tuna
2 x Kombo Blue Ocean
1 x Gomacreme
Serveres med vores hjemmelavede wasabi, syltet gulerod,
to slags ingefær, svampepocheret kombutang
samt hjemmelavede soja.

VEGANSK SETMENU
Alt på siden er inkluderet i setmenuen.
1 person.
1 x Edamamebønner med vegansk Srirachasmør
Toppet med spicy sesam og purløg.
Serveres med citron og lime.
Sig til, hvis du ønsker uden Srirachasmør.
1 x Tangsalat
Salat af blandet tang, agurk, forårsløg og radise. Toppet med
sesam, sprød kataifi og jalapeñomarinade
Veganer Menu 16 stk.
1 x Avocado
1 x Tempuratofu
1 x Gunkan af nori med dehydreret tomat.
1 x Fermenteret jordskokke
4 x Vegan Crispy Crunch
4 x Forrest Bite
4 x Avocado Crunch
1 x Gomacreme
1 x Citrussoja
Serveres med vores hjemmelavede wasabi, syltet gulerod,
to slags ingefær, svampepocheret kombutang
samt hjemmelavede soja.
Available Every day between 15:00 - 22:00

DOUGLAS MENU (32 stk.)
2 x Laks
2 x Tun Tataki
2 x Pocheret reje
2 x Flammegrillet laks
2 x Gunkan med laksetatar
2 x Tsukiji-marineret Yellowfin tun
4 x Karma Crunch
4 x Cloudy Rainbow
4 x Spicy Tuna
4 x Deluxe Sizzling
4 x Kombo Blue Ocean
1 x Citrussoja

ROLL PREMIUM SELECTION (34 stk.)
4 x Karma Crunch
4 x Laks & Wasabi
4 x Cloudy Rainbow
4 x Forrest Bite
4 x Deluxe Sizzling
4 x Sizzling Tuna
4 x Crispy Salmon
2 x Spicy Tuna
4 x Karma Style Maki Mono
1 x Gomacreme
1 x Citrussoja
1 x Kryddermarinade

NIGIRI MENU (11 stk.)
1 x Laks 1 x Jomfruhummer 1 x Avocado 1 x Tsukiji-marineret Yellowfin tun 1 x Kammusling 1 x Sød reje 1 x Flammegrillet laks 1 x Gunkan af agurk med laksetatar 1 x Gunkan af nori med ørredrogn 1 x Tun Tataki 2 x Heroki Hosomaki med jomfruhummer, umebushi, sesam og shiso 1 x Citrussoja

ROLL MENU (14 stk.)
4 x Karma Style Maki Mono
2 x Forrest Bite
2 x Crispy Salmon
2 x Cloudy Rainbow
2 x Spicy Tuna
2 x Kombu Blue Ocean
1 x Gomacreme

LAKSE MENU (14 stk.)
1 x Laks
1 x Flammegrillet laks
1 x Gunkan af agurk med laksetatar
1 x Gunkan af nori med ørredrogn
4 x Deluxe Sizzling
4 x Karma Style Maki Mono
2 x Crispy Salmon
1 x Citrussoja

VEGANER MENU (16 stk.)
1 x Avocado
1 x Tempuratofu
1 x Gunkan af nori med dehydreret tomat.
1 x Fermenteret jordskokke
4 x Vegan Crispy Crunch
4 x Forrest Bite
4 x Avocado Crunch
1 x Gomacreme
1 x Citrussoja

BØRNE MENU 1
Chicken Bites Sticks
Edamamebønner
Gulerod og agurke stænger
Ris
Tilbehør: Rissenbei, lotusrodchips og avocadocreme
Drikkevare: Japansk børnesodavand
Dessert: Kinder Surprise

BØRNEMENU 2
4 stk. Hosomaki m. Laks
4 stk. Hosomaki m. avocado eller agurk
2 stk. Nigiri m. Laks
2 stk. Tempurarejer
Edamamebønner
Gulerod og agurke stænger
Tilbehør: Rissenbei, lotusrodchips og avocadocreme
Drikkevare: Japansk børnesodavand
Dessert: Kinder Surprise
Available Every day between 15:00 - 22:00

SPICY TUNA
Tun, flødeost, wasabi tobiko, forårsløg og ”yamagobo”. Rullet i purløg. Toppet med chilicreme og
sprøde lotusrodschips.
4 stk. 80,- / 8 stk. 140,-

TEMPURA ROLL
Tempurareje, avocado, agurk og sesam.
Toppet med tempurasalat, daikon cress,
crunch, forårsløg, skaldyrscreme og chili
creme.
4 stk. 90,- / 8 stk. 160,-

SIZZLING TUNA
Tempurareje og tangsalat. Toppet med tun, ses- am, sesamcreme, ørredrogn, purløg og friteret hvidløg.
Serveres med kryddermarinade.
4 stk. 90,- / 8 stk. 160,-

LAKS & WASABI
Laks med wasabicreme og stegt kartoffel. Toppet med flammegrillet laks, ørredrogn, teriyakisirup, wasabi tobiko, purløg og østersurt.
4 stk. 90,- / 8 stk. 160,

DELUXE SIZZLING
Tempurareje, daikon, avocado og flødeost.
Toppet med laks, forårsløg og radise.
Serveres med citrussoja.
4 stk. 90,- / 8 stk. 160,-

CLOUDY RAINBOW
Surimi og agurk med vinaigrette af dehydreret tomat, syltet wasabi og forårsløg. Flammegrillet med jomfruhummercreme og teriyakisirup. Toppet med laks, tun, avocado, forårsløg og sprød kataifi.
4 stk. 90,- / 8 stk. 160,-

KARMA CRUNCH
Tempurareje og avocado.
Rullet i masago og crunch.
Toppet med chilicreme crunchsirup og karse.
4 stk. 90,- / 8 stk. 160,-

SIZZLING SCALLOP
Kammusling, agurk og tomatcrunch.
Toppet med avocado, vinaigrette af dehydreret tomat, syltet wasabi og forårsløg samt wasabi tobiko.
Serveres med jalapeñomarinade.
4 stk. 90,- / 8 stk. 160,-

HUMMER + KAVIAR?
Sprød jomfruhummerrulle, forårsløg og shiso.
Toppet med jomfruhummer, gratineret jomfruhummercreme, avocado,
teriyakisirup samt sprød lotusrodschips og østersurt.
4 stk. 108,- / 8 stk. 195,-
KOMBO BLUE OCEAN
Surimi, daikon, agurk og syltet ingefær.
Toppet med surimisalat, semi dried tomater,
jalapeños, daikon cress og spicy sesam.
4 stk. 80,- / 8 stk. 140,-

CRISPY SALMON
Laks, daikon og agurk. Rullet i spicy sesam. Toppet
med chilicreme, crunch og forårsløg.
4 stk. 80,- / 8 stk. 140,-

KARMA STYLE MAKI MONO
Hosomaki med laks. Toppet med flødeost,
crunch, ørredrogn, crunchsirup og karse.
4 pcs. 70, - / 8 pcs. 130, -

HOSOMAKI
Vælg mellem laks, tun, avocado eller agurk. 8 stk.

CHICKEN ROLL
Tempurakylling og forårsløg.
8 stk.
Available Every day between 15:00 - 22:00

VEGAN CRISPY CRUNCH
Sprød tempuratofu og avocado. Rullet i orange
tangrogn og crunch. Toppet med vegansk
chilicreme, crunchsirup og karse.
4 stk. 80,- / 8 stk. 140,-

AVOCADO CRUNCH
Avocado, daikon og crunch. Toppet med avocado,
crunchsirup og sprød kataifi.
4 stk. 80,- / 8 stk. 140,-

FORREST BITE
Fermenteret og stegt jordskokke med forårsløg.
Rullet i purløg. Toppet med svampetatar og sprøde
lotusrodschips.
Serveres med gomacreme.
4 stk. 80,- / 8 stk. 140,-
Available Every day between 15:00 - 22:00

SØD REJE
Toppet med trøffelcreme og karse

LAKS

FLAMMEGRILLET LAKS
Toppet med japansk mayonnaise, ørredrogn, teriyakisirup og purløg
POCHERET SALTVANDSREJE

TSUKIJI-MARINERET YELLOWFIN TUN

TUN TATAKI
Toppet med flødeost, chilicreme, spicy sesam og forårsløg.
FLAMMEGRILLET KAMMUSLING
Toppet med ørredrogn og forårsløg.

JOMFRUHUMMER

GUNKAN MED LAKSETATAR
Lavet af agurk. Toppet med forårsløg.

GUNKAN MED ØRREDROGN
Lavet af nori. Toppet med syltet wasabi.
Available Every day between 15:00 - 22:00

GUNKAN MED DEHYDRERET TOMAT
Lavet af nori. Toppet med forårsløg

AVOCADO

FERMENTERET JORDSKOKKE
Toppet med spicy sesam.

TEMPURATOFU
Toppet med vegansk japansk mayonnaise, orange tangrogn,
teriyakisirup og purløg.

SOJA
Spørg venligst din tjener vedr. glutenfri soja

WASABI

INGEFÆR

DIPS

RIS
Sapporo (33 cl)
Mild og frisk med en diskret bitterhed
Iki Beer (33 cl)
Let og frisk øl med et strejf af grøn te og yuzu.
Alcohol-free beer – Heineken (33 cl)
Alkoholfri pilsner.
Kikusui Junmai-Ginjo 300ml
Karakteriseret ved elegante blomsteraromaer og er meget
let i ganen
Nigori Silky Mild 375ml
En delikat, sød og silkeblød ufiltreret sake. Den perfekte sake
til den der aldrig før har haft med sake at gøre såvel som
dem, der kender til sakens bløde natur.
Hakushika Gouka Sennenju 300ml
Har en frugtig duft og et sødmefyldt, rigt indhold samt en
glat smag.
Guldmedaljevinder i 2009 og 2011.
Shirakawago Sasanigori 500 ml
Ufiltreret, mælkehvid sake. Kompleks, let smag og aroma
med en afstemt sødme. Kan også nydes varm.
Rashomon “Ryuju” 720 ml
Denne sake har opnået international anerkendelse og har
vundet prisen “Grand Gold Award” ved Monde Selection i
mere end 20 år i træk.
Med sin elegante aroma og forfriskende fylde beskrives
Rashomon “Ryuju” bedst som en “berigende og blød sake”,
som tillader sødmen af ris og at blive nydt i sin helhed.
Signore Giuseppe, Asti
Mousserende vin med en dejlig sød smag og frugtagtig
bouquet af æbler, ferskner, appelsiner og honning.
Signore Giuseppe, Prosecco
Mousserende vin med en flot strågul farve, bløde
frugtagtige aromaer og fine elegante bobler.
Crémant d’Alsace, Blanc de Blancs
En dejlig, tør og frisk Crémant med en strågul farve, fine,
elegante bobler og frugtagtige aromaer.
Ruinart “R” de Ruinart Brut - 1/2
En gylden, livlig og læskende frugtagtig champagne med en
raffineret aroma af hvide frugter.
I Am Champagne - Brut
Guld med grønne hints, åben, frisk og livlig. Den har smage
af honning, citron og mandarin.
Vinen er udviklet i samarbejde med Arvid Rosengren, som
vandt ”World’s Best Sommelier 2016”.
I Am Champagne - Rosé
Pink fra rosenblade. Dufter af røde frugter og krydderier.
Den er generøs og ædel med hints af røde frugter, figner og
svesker.
Vinen er udviklet i samarbejde med Arvid Rosengren, som
vandt ”World’s Best Sommelier 2016”.
Ruinart “R” de Ruinart Brut - 1/1
En gylden, livlig og læskende frugtagtig champagne med en
raffineret aroma af hvide frugter.
Domaine de Sérame, Chardonnay, Vin de Pays D’Oc
En lys, gylden farve, intens bouquet af pære, abrikos og
vanilje. Smagen er fyldig, let cremet med ananas, fersken og
abrikosnuancer, der afsluttes med lidt vanilje.
Peter Weinbach, Riesling, Mosel
En frisk Riesling med en elegant bouquet af hyldeblomst,
lime og skifer. Den har en fin koncentration, diskret sødme
og en knivskarp syre, der giver en fantastisk harmoni.
Robert Schmelzer, Grüner Veltliner
En saftig og let cremet hvidvin med intense aromaer af
pærer og gule æbler med en frisk syre.
Nau Mai, Sauvignon Blanc, New Zealand
Slank og sprød vin med tydelige karakterer af citrus,
passionsfrugt og et hint af urter. Den har en lang eftersmag
samt en afbalanceret og forfriskende syre.
Chartron et Trebuchet, Chablis, Chardonnay
En frisk og elegant Chablis med en aromatisk profil af
appelsin, grønne æbler og citron, som gør smagen sprød og
frisk.
Chartron et Trebuchet, Pouilly-Fuissé, Chardonnay
En tør, frisk og fyldig hvidvin med en fyldig karakter,
citrusnoter, smørfedme og sprød syre.
Ombre Rosé, Collines de la Moure
En frisk og cremet rosé med tydelig mineralitet,
balanceret syre og et frugtigt udtryk med nuancer af
jordbær, kirsebær, fersken og melon
I Am Rosé
Let og elegant lys rosé. Frisk, sprød og frugtig med toner af
bær. Fløjlsblød rund oplevelse i munden.
770 Miles, Zinfandel
En saftig Zinfandel med en dejlig bouquet af røde bær
og nyristet kaffe, som giver en god balance og lækker
sødmefuld eftersmag.
Alba de Luces Crianza, Rioja, Tempranillo
En fyldig, fadlagret og kompleks vin med en bouquet af
brombær og solbær. Vinen har tydelige fadtoner af røg,
vanilje og mørk chokolade.
Domaine Hospices de Beaujeu, Morgon, Gamay
En saftig vin med en frisk og fin bouquet af ribs og
hyldebærsaft. Vinen har en flot balance og sødmefulde
tanniner, som gør den fyldig og charmerende.
Moillard-Grivot, Savigny les Beaune, Pinot Noir
En saftig og kompleks Pinot Noir med en intens rubinrød
farve. Duften byder på aromaer af kirsebær og hindbær, og
vinen slutter med en delikat og elegant karakter.